MC RzA

Welcome/Mir Se Vini !
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share
 

 Ndal bastardimin e fese Islame

Go down 
AuthorMessage
MC RzA
Admin


Posts : 181
Join date : 2009-10-27

Ndal bastardimin e fese Islame Empty
PostSubject: Ndal bastardimin e fese Islame   Ndal bastardimin e fese Islame I_icon_minitimeWed Oct 28, 2009 6:46 am

Amerikanët në bashkpunim me murteddët dhe munafikët , kanë botuar një Kur’an Amerikan, në origjinal "The true furqan" (Kur'ani i vërtetë) adresa e tyre:

http://www.amazon.com/exec/obidos/tg...933271-2395342Ne Muslimanët, gjithnjë duhet të shiqojmë se kush na flet dhe tregon për ISLAM. Në lidhje me këtë Muhammedi saws ka thënë: “Në kohën e fundit (para Kijametit) do të dalin njerëz të cilët do të flasin për ISLAM, duke i fsheh fytyrat e tyre, të cilëve nuk u dihet as familja dhe as prejardhja. kujdes ata janë shejtanë.”
Në këtë rast mund të jenë ushtria dhe shoqëria e shejtanit, që përbëhet edhe nga njerëzit.
Poashtu, mashtrimet e kuffarëve gjenden edhe në adresat e website-ve të mëposhtme:

www.answering-islam.org

www.aboutislam.com

www.thequran.com

www.allahassurance.comKeni kujdes nga ky Liber !


Ky lajm duhet të shpërndahet ne tere boten mbarë inshaALLAH.
Ky libër fitneje nga amerikanët: është një kurth e rrezikshme me pasoja për shumë Musliman.
Ky libër i ri (që e quajtën furkan), është shtypur në Kuwait, i titulluar "Furkani i vërtetë:, është përshkruar se i shenjtë por në fakt ato janë fjalë të shejtanit dhe të ushtrisë së tij, që përbëhet edhe nga njerëzit.
Një revistë ISLAME (el Furkan), ka gjetur se dy kompanit amerikane të shtypit : "Omega 2001" dhe "Wine press" janë të involvuara në publikimin e "Furkani i vërtetë", libër i cili gjithashtu është titulluar "Kur'ani i shekullit XXI"
Ky libër ka mbi 366 faqe dhe është në gjuhën arabe dhe angleze... dhe është distribuar nëpër shkolla private në Kuvajt.
Libri përmban 77 Sure (për dallim Kurani i Shpallur, me 114 Sure nga ALLAHU xh.sh), përmban Fatihan, Al-xhanna dhe Inxhil, ndërsa në vend se do të fillohej me BiSMiL-LAH, cdo sure e tyre, fillon me thirjen e "tre shpirtrave" (sikurse krishterët).


"Vërtetë Ne e Shpallëm Këtë Përkujtim (Kur'an), dhe gjithsesi do ta Mbrojmë." (Hixhr, 9)
Mufessirët (Komentatorët e Kur'anit) e llogarisin këtë Ajet, si Vulë të Kur'anit, se ALLAHU xh.sh nuk do të lejojë që ta ndryshojnë Kur'anin, sikurse ndodhi me 3 Librat e më parshme (Tewratin, Zeburin dhe inxhilin).
Shiqoni qe sa kohë ka zbrit Kur'ani, është ruajtur dhe do të ruhet, zakonisht shpërndahet F A L A S , sot gjendet edhe në librarit dhe biblotekat evropiane dhe botërore, andaj edhe nuk është cudi pse tentohet të ndryshohet dhe të zhduket.
Mandej ky libër, përvec asaj që bie në kundërshtim me Besimin iSLAM, gjithashtu ndër citatet e tij, janë edhe:

1) Xhihadi është h a r a m ... (përderisa dihet se, Arritja dhe Krenaria e Muslimanëve erdhi mu me këtë Rrugë)
2) Është e pamoralshme që njeriu të ketë më shumë se një grua ... (përderisa prosuticioni nuk ndalohet në këtë libër të tyre)
3) Shkurorëzimi nuk është i lejuar andaj duhet filluar me një sistem të ri ku do të bazohej sipas dëshirës ... (pra, në mënyrë që familja të jetë sa më prishtë).Kush ka mundesi,HACK ato site nalt.Kjo nuk duhet te vazhdoj.
Back to top Go down
View user profile http://mc-rza.forumotion.com
 
Ndal bastardimin e fese Islame
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MC RzA :: Bisedë e Lirë-
Jump to: